Velpa online versterkt met vernieuwde webshop

Met meer dan 5.000 producten, altijd de beste oplossing morgen in huis

Voor tal van verzendoplossingen is vaak goed advies nodig. Wat is het beste, welke mogelijkheden zijn er of kan de verzending niet efficiënter georganiseerd worden?
Hiervoor wist u onze verzendadviseurs al zeker te vinden. Voor het bestellen van alle reguliere verpakkingsmaterialen hebben we verpakken.shop nu vernieuwd, verbeterd en uitgebreid.

Gemakkelijk en snel verpakkingsmaterialen en disposables bestellen kan nu ook zonder al te veel ‘gedoe’. De verbeterde webshop is heel overzichtelijk gemaakt, zodat u razendsnel precies vind wat u zoekt. Zoek, klik en bestel.

Compleet assortiment

Om snel uw producten te vinden en te bestellen hebben we naast een assortimentsuitbreiding ook de structuur van de webshop flink onder handen genomen. In zes duidelijke categorieën met submenu’s vind u precies wat u zoekt. Van vouwdozen tot tapedispensers en van enveloppen tot tassen, labels, zijdevloei, golfkarton en nog veel meer!

Service-level

Om onze service op een hoog niveau te houden is er ook een chatbot aan de webshop toegevoegd. Erg handig voor snelle vragen. Heeft u toch liever persoonlijk contact voor een goed advies? Ook dat kan uiteraard nog steeds!

De voordelen van verpakken.shop

• Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis
• Van kleine tot grote oplages en voor ieder budget
• Gratis verzending vanaf 175 euro
• Extra focus op efficiëntie = kostenbesparend
• Direct vragen beantwoord via chatbot
• Persoonlijk advies altijd mogelijk

Neemt u gerust eens een kijkje op onze webshop. We zijn er enorm trots op en hopen dat u vanaf nu nog sneller zult vinden wat u zoekt. www.verpakken.shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *