Papier

Papier

Als grafisch professional heb je verschillende dingen nodig om er uit te springen. Vakmanschap, technologie, service en de basis van alles: papier. Denk aan een goede kwaliteit envelop en papier. Als de basis goed is, kunnen er mooie dingen ontstaan. Een betere basis dan het assortiment van Velpa is er niet, nu óók op papier!

Chambord 

Chambord is een bekend, omvangrijk en representatief enveloppenmerk van helder witte papierkwaliteit met grijze binnendruk. Een van de meest gevestigde namen als het gaat om huisstijlenveloppen.

Chambord assortiment

Versailles 

Discreet en geknipt voor elke chique uitstraling. De specificaties met de kenmerkende gedistingeerde donkerblauwe binnendruk en glasheldere venster.

Versailles assortiment

Signature 

Signature biedt een zeer representatieve huisstijllijn. Het natuurlijke velijn oppervlak zorgt voor een aangename touch en geeft uw huisstijl een chique en tijdloos karakter. De tint van Signature is zeer bijzonder.

Signature assortiment

Valorise 

Valorise is ongestreken papier met agrarische lokale vezels (tomatenplant). Valorise by Schut Papier is geschikt voor print- en offsetdruk. Het papier is goed te rillen en prettig te verwerken.

Valorise assortiment

Advies nodig?

Heeft u vragen en wilt u een persoonlijk gesprek?
U kunt hiervoor contact opnemen met Michel Oosterbroek.

Vibers 

vibers™ papier is gemaakt met Olifantsgras, groeit op Hollandse bodem, op braakliggende terreinen en is een bijzondere plant, het heeft dus maar een heel klein stukje hoeven reizen.

Vibers assortiment

Velpa heeft het breedste en diepste assortiment sterke merken

Vibes

Velpa online versterkt met vernieuwde webshop

Met meer dan 5.000 producten, altijd de beste oplossing morgen in huis Voor tal van verzendoplossingen is vaak goed advies…

Papier van olifantsgras als hét duurzame alternatief

De nieuwste vibe van Velpa: Viberstm Papier Papier van olifantsgras als hét duurzame alternatief Na een aantal reizen over de…

Dat wordt uitpakken vóór december…

Dat wordt uitpakken vóór december... Velpa heeft - ook dit jaar - het meest uitgebreide assortiment vierkante en wenskaart enveloppen…