Enveloppen

Huisstijl enveloppen

De uitstraling van uw huisstijl is erg belangrijk voor een goede eerste indruk bij vele soorten communicatie. Om goed van start te gaan, kunt u het briefpapier, de kaartjes en het visitekaartje laten aansluiten op de enveloppen. Zo heeft u dezelfde soort kwaliteit papier, voor uw gehele huisstijl.

Velpa heeft voor enkele van haar kwaliteiten een complete lijn papier met daarbij dezelfde soort enveloppen. Zo kunt u een onderscheidende uitstraling in uw eigen huisstijl creëren voor uw klant. Het papier is in meerdere gewichten verkrijgbaar, geschikt voor offset en print.

Chambord 

Chambord is een bekend, omvangrijk en representatief enveloppenmerk van helder witte papierkwaliteit met grijze binnendruk. Een van de meest gevestigde namen als het gaat om huisstijlenveloppen.

Supreme premium 

Het assortiment van Supreme premium is vervaardigd uit helderwit papier van topkwaliteit; speciaal voor uw representatieve correspondentie en eerste klas communicatie. Supreme premium garandeert betrouwbaarheid.

Biotop

De subtiele schoonheid van Biotop past binnen iedere bescheiden huisstijl. Door gebruik van het warm getinte papier in combinatie met de effen binnendruk is deze lijn geknipt voor uw vormgegeven imago.

Signature 

Signature biedt een zeer representatieve huisstijllijn. Het natuurlijke velijn oppervlak zorgt voor een aangename touch en geeft uw huisstijl een chique en tijdloos karakter. De tint van Signature is zeer bijzonder.

Advies nodig?

Heeft u vragen en wilt u een persoonlijk gesprek?
U kunt hiervoor contact opnemen met Michel Oosterbroek.

Versailles 

Discreet en geknipt voor elke chique uitstraling. Een kleine maar zeer elegante lijn enveloppen waar de klasse vanaf spat! De binnendruk zorgt tevens voor een optimale discretie van uw documenten.

Speciale enveloppen

Voor elke vorm van communicatie is er een geschikte envelop beschikbaar voor u. Ook als u op zoek bent naar iets bijzonders.
Het assortiment enveloppen beschikt over een zeer divers aanbod. Verschillende materialen en manieren om uw zending extra onder de aandacht te brengen bij uw klant.

Vierkant 

Vierkante enveloppen zijn de meest veelzijdige in ons assortiment. Hoewel vaak gebruikt voor uitnodigingen, felicitaties of kaarten, worden ze steeds vaker ingezet voor onderscheidende huisstijlen.

Wenskaart 

Dit is een verzamelcollectie van verschillende kwaliteiten, maar met één zeer kenmerkende overeenkomst, de klassieke puntklep! Een persoonlijke boodschap vraagt om een mooie envelop.

Bordrug 

De producten uit dit assortiment zijn bij uitstek geschikt voor alle documenten die ongevouwen of ongekreukt op de plaats van bestemming te bereiken.

Securitex 

Het assortiment onscheurbaar bestaat uit het merk Securitex. Deze is vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Digiline Comfort 

Een bijzondere envelop die in kleine hoeveelheden gemakkelijk en snel te printen is door een digitale (laser)printer. Binnen dit assortiment heeft Velpa zowel dienst als akte-enveloppen met gom en stripsluiting.

Transparant 

Uniek product in het assortiment van Velpa. U kunt uw boodschap direct op laten vallen door de unieke transparante envelop. U heeft geen dure offset bedrukkingen meer nodig om uw brief of mailing op te laten vallen.

Monsterzakken 

Monsterzakken zijn er in vele verschijningen, maar het bindend element is dat ze gebruikt worden voor de volumineuze poststukken.

Kraft enveloppen 

Kraft enveloppen zijn vervaardigd uit sterk bruin, wit of créme Kraft papier. Deze sterke en scheurbestendige enveloppen zijn geschikt voor al uw dagelijkse zendingen. Beschikbaar een brede range van formaten.

Panorama 

De breedbeeld onder de enveloppen! Door gebruik te maken van het maxivenster brengt u uw boodschap direct onder de aandacht bij de doelgroep. U heeft letterlijk een panorama-uitzicht binnen handbereik.

Luchtkussen 

Door gebruik te maken van het alom bekende bubbeltjesplastic kiest u altijd het product dat het best bescherming biedt.

Velpa heeft het breedste en diepste assortiment sterke merken

Vibes

Veiligheid voor uw klanten, bezoekers en medewerkers

Veiligheid voor uw klanten, bezoekers en medewerkers Een ideale hygiëne-unit voor elke onderneming. Voor de winkelier, op kantoor, het mkb…

Gewoon goed tegen normaal tarief
Gewoon goed tegen normaal tarief

Drukkerij Willems blijft inspringen op ontwikkelingen Gewoon goed tegen normaal tarief Persoonlijk, betrokken en altijd oog voor kwaliteit en service.…

Als je altijd doet wat je altijd deed
Als je altijd doet wat je altijd deed

Michel Oosterbroek, verzendadviseur Velpa "Als je altijd doet wat je altijd deed......krijg je wat je altijd kreeg” Laatst moest ik…