Je eigen verpakking in je eigen huisstijl

NIEUW en Uniek! Al vanaf 25 stuks

Bij Velpa kunt u al vanaf 25 stuks bedrukte brievenbusdoosjes bestellen. Dat is uniek, omdat u meestal aan hoge oplages vast zit. Naast standaard brievenbusdoosjes kunt u ook dozen, wikkelverpakkingen en verschillende verzendenveloppen laten bedrukken in kleine oplages. Zo kunt u de perfecte verpakking kiezen voor uw bedrijf en deze daarnaast laten bedrukken in uw huisstijl, win-win situatie!

Bedrukte verpakkingen: nú mogelijk!

Bij Velpa is het mogelijk om uw doos of envelop naar keuze te laten bedrukken. Zo kunt u een verpakking volledig laten personaliseren in uw huisstijl, of simpel met alleen het logo van uw bedrijf. Naast dat dit professioneel staat, is het ook een stuk herkenbaarheid voor de klant. Deze weet immers meteen dat het pakket van u afkomstig is. U moet bedrukking zien als een investering in uw bedrijf, het heeft namelijk vele voordelen ten opzichte van een witte- of bruine verpakking.

Bedrukte schoenendoos verzorgd door Velpa
Waarom kiezen voor een bedrukte verpakking?

 Herkenbaarheid voor uw klant
 Het straalt professionaliteit uit
 Het vergroot uw naamsbekendheid
 Het is een cadeautje voor uw klant

 

Wat kunt u laten bedrukken?

 Brievenbusdozen
 Wikkelverpakking
 en veel meer............

 

Waarom kiezen voor Velpa?

Bestellen vanaf kleine oplages
Totaalpakket voor (startende) webshops
Persoonlijk advies en contact
Professionele verzendadviseurs
 Volledige ondersteuning in het ontwerpproces

Onze eigen bedrukte doos
Bedrukking en advies

Wij snappen dat het wellicht lastig kan zijn om een ontwerp te bedenken wat past bij uw bedrijf. Wij adviseren u daarom ook graag tijdens het ontwerpproces en bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden van een bedrukte verpakking. Een bedrukking kan zowel op (brievenbus)dozen, als op wikkelverpakkingen en verschillende enveloppen. Heeft u naast verpakkingen nog meer nodig voor uw webwinkel? Velpa bied een compleet assortiment voor de (startende) webwinkel, wel zo handig.

Vertel mij meer!

Wilt u een op maat gemaakte offerte of bestellen? Neem dan contact met ons op:
Telefoon: 0575 74 32 30
Email: info@velpa.nl