Verpakkingen

Verpakkingen

Voor een optimale verzending, is goed verzendmateriaal essentieel. Naast het gebruik van een envelop, is er namelijk nog meer nodig om de verzending compleet te maken. Bij Velpa vindt u een ruim assortiment verzendmateriaal om zo uw product op een geschikte manier in te pakken en te verzenden naar uw klant. Voor elke zending is er passende oplossing beschikbaar binnen dit assortiment.

VerpakGemak

Advies nodig?

Heeft u vragen en wilt u een persoonlijk gesprek?
U kunt hiervoor contact opnemen met Jochem Wendt.

Bordrug 

De producten uit dit assortiment zijn bij uitstek geschikt voor alle documenten die ongevouwen of ongekreukt op de plaats van bestemming moeten aankomen.

Kartonnen envelop 

De producten uit dit assortiment zijn geschikt voor alle documenten die ongevouwen of ongekreukt op de plaats van bestemming moeten aankomen.

Monsterzakken 

Monsterzakken zijn er in vele verschijningen, maar het bindend element is dat ze gebruikt worden voor de volumineuze poststukken.

Brievenbusdoosje 

De brievenbusdoosjes zijn handig op te zetten en zeer geschikt voor het versturen van kleding, boeken, kalenders en sieraden. Ook bedrukt verkrijgbaar in verschillende formaten.

Luchtkussen 

Door gebruik te maken van het alom bekende bubbeltjesplastic kiest u altijd het product dat het best bescherming biedt.

Ordnerverpakkingen 

De verzendverpakking is geschikt voor alle A4-ordners. De òrdnerverpakkingen hebben een zelfklevende strip sluiting en kunnen eenvoudig worden geopend.

Wikkelverpakkingen 

De wikkelverpakking of ook wel boekverpakking genoemd is met name geschikt voor het verzenden van boeken.

Securitex 

Het assortiment onscheurbaar bestaat uit het merk Securitex. Deze is vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Trapeziumkokers 

De trapeziumkokers zijn vervaardigd uit extra stabiel bruin karton met dubbele golf. De trapeziumkokers zijn voorzien van een zelfklevende strip.

Velpa heeft het breedste en diepste assortiment sterke merken

Vibes

Veiligheid voor uw klanten, bezoekers en medewerkers

Veiligheid voor uw klanten, bezoekers en medewerkers Een ideale hygiëne-unit voor elke onderneming. Voor de winkelier, op kantoor, het mkb…

Gewoon goed tegen normaal tarief
Gewoon goed tegen normaal tarief

Drukkerij Willems blijft inspringen op ontwikkelingen Gewoon goed tegen normaal tarief Persoonlijk, betrokken en altijd oog voor kwaliteit en service.…

Als je altijd doet wat je altijd deed
Als je altijd doet wat je altijd deed

Michel Oosterbroek, verzendadviseur Velpa "Als je altijd doet wat je altijd deed......krijg je wat je altijd kreeg” Laatst moest ik…