Als je altijd doet wat je altijd deed

Als je altijd doet wat je altijd deed

Michel Oosterbroek, verzendadviseur Velpa

“Als je altijd doet wat je altijd deed……krijg je wat je altijd kreeg”

Laatst moest ik iets organiseren voor mijn trouwe vriendengroep. Een groep die ik al jaren ken, waar ik zeer warme herinneringen aan heb en ook nog steeds veel bijzondere momenten mee beleef. Ook een groep waarbinnen mensen elkaar kennen, maar soms ook weer niet…

Als aankondiging meldde ik dat ik iets grensverleggends met ze van plan was. Dat ze niet bang moesten zijn deze grenzen te gaan verleggen, dat ze zichzelf wellicht tegen zouden komen, maar achteraf blij zouden zijn en er misschien ook wel wijzer van zouden worden. Zonder ook maar iets concreets over de uitdaging te noemen wachtte ik de eerste reacties af. ‘Wat moet ik dan doen, waar word ik dan beter van en waarom moet ik hiervoor open staan?’ De speculaties, spanningen en verwachtingen liepen sterk uiteen. De één vond het super, de ander reageerde terughoudend en een volgende zag het nu al niet zitten…

Uw eerste nieuwe uitdaging…
Een vrijblijvend en onderhoudend gesprek mét gegarandeerd nieuwe wegen, oplossingen en keuzes!

Maak uw afspraak:  michel.oosterbroek@velpa.nl