Gewoon goed tegen normaal tarief

Gewoon goed tegen normaal tarief

Drukkerij Willems blijft inspringen op ontwikkelingen

Gewoon goed tegen normaal tarief

Persoonlijk, betrokken en altijd oog voor kwaliteit en service. Dat zijn een paar kenmerken die zeker horen bij Drukkerij Willems in Eerbeek. Het familiebedrijf – gestart in 1963 door ‘de oude Willems’ – is door continu in te springen op nieuwe ontwikkelingen en door gedegen vakkennis uitgegroeid tot een full service grafisch bedrijf. Grondleggers Gerrit en Janny hebben het bedrijf vanaf de start groot gemaakt en uitgebouwd.

Yvonne Willems – de tweede generatie – staat nu aan het roer van de oer hollandse en gezonde drukkerij. “Gewoon goed en mooi drukwerk leveren tegen een normaal tarief zodat we ook de kwaliteit kunnen waarborgen, de klant meer dan tevreden is en we ook onze boterham kunnen verdienen. Dat is de kern. Dat is waar het om gaat en waar we voor staan”, benadrukt Yvonne en vervolgt enthousiast: “We produceren, drukken en regelen alles voor onze klanten. Van huisstijldrukwerk tot aan canvas-bedrukking en alles wat daar tussenin zit.”

Flexibiliteit & meedenken

“De mogelijkheid om voor kleine oplages gebruik te maken van onze hoog volume printer met de kwaliteit van conventioneel drukwerk, geeft ons de flexibiliteit die gevraagd wordt in deze uitdagende tijden. Daar hebben we ook een betrouwbare leverancier voor nodig. Eentje die meedenkt, met oplossingen komt en flexibel en snel kan schakelen”, aldus Yvonne. Drukkerij Willems heeft deze wisselwerking gevonden bij Velpa en het ruime assortiment biedt de drukkerij volop nieuwe kansen in de markt.

Totaalleverancier

De samenwerking van Velpa met Inapa I Papier Union geeft Drukkerij Willems tevens de mogelijkheid om naast enveloppen en verpakkingen ook te kunnen kiezen uit een enorm assortiment aan papier en karton. “Heel handig”, zegt Yvonne. “Een totaalleverancier voor vrijwel alles wat we nodig hebben en ook nog eentje met een uitstekende service!”