Over Velpa

Over Velpa

Welkom bij Velpa! Leuk dat u op onze website terecht bent gekomen. Velpa is een groothandel op het gebied van enveloppen, papier en overige verzendmaterialen. Met onze herkenbare huisstijl-merken zoals Chambord, Signature, Biotop, vierkante enveloppen en wenskaart enveloppen kunnen wij een geschikte huisstijl vinden voor u als bedrijf. Naast deze vaste merken, hebben wij uiteraard ook: panorama enveloppen, luchtkussen enveloppen, monsterzakken en speciale verzendverpakkingen. Papier is natuurlijk de basis van uw offline communicatie, een belangrijk middel! Wij bieden een 24-uurs service aan, om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen en adviseren.

Verpakkingen

Om ons assortiment te blijven uitbreiden en vernieuwen, hebben wij ook een ruime collectie verpakkingen. Hierbij kunt u denken aan: brievenbusdoosjes, verzenddozen, trapezium kokers, wikkelverpakkingen enzovoort. Zo kunt u als bedrijf een totaal pakket aanschaffen bij ons, om de verzending zo goed mogelijk te laten verlopen.

Compagnons:

In de afgelopen 3 jaar hebben wij Velpa uitgebreid met twee compagnons. Een combinatie van deze drie bedrijven, biedt een totaalpakket aan u als bedrijf en/of webwinkel.

 

Velpack

Velpack is dé webshop op het gebied van verpakkingsmateriaal en verzendoplossingen. U vindt hier alles op het gebied van het verzenden van producten, van brievenbusdoosjes tot aan tape en vloeipapier. Uniek is dat u bij Velpack niet vast zit aan hoge afnames, maar u al (bedrukte) brievenbusdoosjes kunt bestellen vanaf 25 stuks!

 

3PL Logistics B.V. kan voor u als webwinkelier de fulfilment uit handen nemen. U kunt uw producten opslaan in ons magazijn en wij verzenden de pakketten wanneer u een nieuwe bestelling binnen krijgt. Kortom: u kunt zich richten op de webwinkel en wij doen het logistieke gedeelte.

 

Onze verzendadviseurs adviseren u graag over onze producten. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een brede kennis opgebouwd. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@velpa.nl, of u kunt even bellen naar 0575 743 230.

Velpa heeft het breedste en diepste assortiment sterke merken