3PLogistics flexible warehousing maakt belofte waar

3PLogistics flexible warehousing maakt belofte waar

“We garanderen flexibiliteit in opslag en logistieke service op maat”

Naast Velpa is ook 3PLogistics – voor het overgrote deel – gevestigd in het ruim 46.000 m2 grote pand in Zutphen. Een logistiek centrum waar dagelijks vrachtwagens laden en lossen. Jan Poesse van 3PLogistics verteld vol trots over het pionieren, de ontwikkelingen en de toekomstverwachtingen van de flexibele dienstverlener. “We schuiven niet alleen pallets van A naar B maar adviseren, bieden oplossingen en kunnen razendsnel inspelen op de vraag.”

“We zijn medio 2015 heel actief geweest met het benaderen van onze contacten in de papierindustrie met het doel om als centraal gelegen distributiecentrum te fungeren. En dat heeft gewerkt” aldus Jan. Al snel werden ook bedrijven uit breed uiteenlopende branches benaderd om de 40.000 palletplaatsen structureel in gebruik te nemen.

3Plogistics verzorgt inmiddels de warehousing, cross-docking, transport, voorraadbeheer, verpakkings- en value added activiteiten. “Bedrijven kunnen flexibel blijven opereren en zich focussen op hun core business. Wij verzorgen – desgewenst op-maat – het logistieke proces.” vervolgd Jan.

Toekomstplannen

Over de toekomst is 3Plogistics positief gestemd. “Doordat we tal van mogelijkheden kunnen bieden zijn we een buitengewoon interessante en flexibele partner gebleken.” Met o.a. een vol- en semi-automatisch magazijn worden zowel volle pallets als ook losse producten efficiënt opgeslagen. Voor bedrijven die goederen importeren en vervolgens weer exporteren kan er tevens BTW-vrij opgeslagen worden. 3PLogistics fungeert hierbij als douane-entrepot.

Ruimte & Regio

Uniek business netwerk-evenement over logistiek en samenwerking 14 februari ‘19 16.30 – 19.00 uur, Zutphen

3PLogistics organiseert Regio & Ruimte. Een uniek business netwerk-evenement over logistiek en samenwerking. We laten u meekijken in ‘n flexibele logistieke wereld en gaan met u in gesprek. Dagvoorzitter Marlies Claasen ondervraagt onze inspirerende podiumgasten en daagt ze uit. Zij delen hun kennis, visie en ervaringen… Wilt u aanwezig zijn bij Ruimte & Regio? Bel of mail dan voor meer informatie: 0575 743 231  of mail naar info@3plogistics.nl.
U kunt zich aanmelden via Regio & Ruimte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *