Huisstijlweken bij Velpa sterke merken korting wegens succes verlengd

Een huisstijl is meer dan een visitekaartje…
…daarom bieden we u áltijd meer.

Dat een huisstijl tegenwoordig meer is dan alleen een visitekaartje hoeven we u natuurlijk niet uit te leggen. Een solide offline basis in drukwerk is – in combinatie met online communicatie – belangrijker dan ooit en versterkt de visuele identiteit van iedere organisatie. Maar Velpa biedt meer…

…daarom geven we u graag méér.

*Sterke merken-korting wegens succes verlengd t/m week 28
Naast onze persoonlijke service en advies géven we u nu ook graag meer. In de komende weken krijgt u maar liefst 10% korting op enveloppen én bijpassend papier en karton van onze sterke merken: Chambord, Versailles en Signature. Drie prachtige kwaliteiten met ieder zijn eigen onderscheidende karakter en eigenschappen. Drie topmerken met het meest uitgebreide assortiment.

*Méér in combinatie…
Op Supreme premium, Kraft, Biotop of Digiline comfort ontvangt u – in combinatie met Chambord, Versailles of Signature – ook nog eens 5% korting op deze vier topmerken. Dát is pas méér! (Vraag naar de voorwaarden)

Verzendadviseurs

Als specialisten – op het gebied van onder andere enveloppen en papier – voorzien wij u graag van het juiste advies. Wij denken mee en komen áltijd met een passende oplossing.

Wij bieden standaard:

  • Gedegen persoonlijk advies & service
  • Een breed kwaliteitsassortiment
  • Betrouwbaarheid mét leverzekerheid
  • Gunstige prijs- en leveringsvoorwaarden