Het nieuwe Adformatie moest een cadeautje worden

Stefanie Zuidberg, interim marketeer bij Adformatie:

“Het nieuwe Adformatie moest een cadeautje worden.”

De vakgebieden marketing, communicatie, advertising en creatie lopen onder invloed van technologie en sociale media steeds meer in elkaar over. Dat is de reden dat de redacties van Tijdschrift voor Marketing, Communicatie en Adformatie de krachten hebben gebundeld in een geheel vernieuwd on- en offline platform. Het nieuwe platform draagt de vertrouwde naam Adformatie. Het nieuwe Adformatie wil een gids zijn voor iedereen die zich bezighoudt met de vraag ‘hoe merken zich gedragen’. Op 6 april jongstleden is het nieuwe platform – bestaande uit een vakglossy, een nieuwe website en digitale nieuwsbrief – gelanceerd.

Een op-maat cadeautje

Stefanie Zuidberg, interim marketeer bij Adformatie: “Deze transformatie is heel zorgvuldig voorbereid en uitgewerkt. Er is uitgebreid onderzoek gedaan onder marketeers en communicatiespecialisten om de plannen te toetsen. We zijn dus niet over één nacht ijs gegaan. Toch blijft zo’n lancering spannend. De eerste editie van het nieuwe magazine wilden we graag extra exposure geven. Het moest écht een cadeautje worden voor de lezer. We hadden een jaar eerder al eens een verzenddoos ingezet en dat was heel goed bevallen. Daarom hebben we voor de lancering weer contact gezocht met Velpa. Zij hebben wederom een prachtige verpakking gemaakt voor de eerste editie van het nieuwe Adformatie magazine. We zijn er heel blij mee!”

De samenwerking met Velpa

“De samenwerking met Velpa verliep heel prettig. Ook al waren de deadlines krap, er werd steeds gekeken naar de mogelijkheden. Dat vind ik als opdrachtgever heel fijn. De communicatie verliep prettig en de lijnen waren kort. Kortom: een mooi resultaat uit een fijne samenwerking.”

Bekijk en lees het nieuwe platform op:  www.adformatie.nl

Heeft u ook vaak te maken met een krappe deadline?

Voor Velpa is dat geen enkel probleem. We schakelen flexibel mee en zorgen voor de nodige Verzendimpact®. Bel met één van onze verzendadviseurs voor meer informatie: 0575 743 230 of mail naar: info@velpa.nl