3PLogistics floreert met ‘Ruimte & Regio’

Uniek business netwerk-evenement over logistiek & samenwerking

“Het lijkt al weer lang geleden, maar we krijgen nog steeds lovende reacties over ons evenement” aldus Johannes van Raalte. “Met ruim 150 bedrijven en tal van inspirerende podiumgasten kunnen we terugkijken op een meer dan geslaagde middag.”

Bekijk een impressie van Ruimte & Regio:

Flexible warehousing

“We hebben alle genodigden kennis kunnen laten maken met 3PLogistics. Onze mogelijkheden, onze capaciteit én flexibiliteit. Hiernaast was onze doelstelling bovenal om een breed scala aan ondernemers met elkaar in gesprek te laten gaan om zo onder andere de regionale samenwerking te bevorderen. En dat is zeker gelukt” vervolgt Johannes. Onder leiding van dagvoorzitter Marlies Claasen werden o.a. Annemieke Vermeulen (burgemeester van Zutphen), Adwin Ploeger (Ploeger Logistics) en Evert Jan Eijerkamp (Eijerkamp) aan de tand gevoeld en zij deelden maar wat graag hun ervaringen, kennis en visie. Het programma werd vervolgd met een rondleiding door het 3PLogistics-complex waar de conventionele, semi-automatische en vol-automatische opslag van pallets kon worden aanschouwd… en dat maakte indruk!

Regionaal en nationaal netwerk

De middag werd afgesloten met een netwerkborrel, waarbij oude banden werden aangehaald en nieuwe lijntjes werden uitgegooid. “Het was meer dan een succes”, aldus Johannnes. “We gaan hier – zoals beloofd – dan ook zeker een vervolg aan geven om naast de regionale ook de nationale samenwerking te blijven bevorderen. De eerste afspraken staan al in de agenda.”

Ook Velpa en 3PLogistics – beiden gevestigd in het pand aan de Pollaan in Zutphen – versterken elkaar. Iedere klant van Velpa kan hier ook terecht voor opslag, fulfilment en logistiek en zo maak je kosten flexibel.Meer informatie over 3PLogistics vindt u hier.