Succesfactor.nu en Velpa versterken elkaar wederzijds

Een winstgevende online strategie

Succesfactor.nu en Velpa versterken elkaar wederzijds

“Velpa is sterk in offline communicatie en wij in online. Hierdoor is een perfecte match ontstaan en kunnen wij ons ieder op ons eigen vakgebied aanvullen en versterken” geeft Olav Wolters van Succesfactor.nu aan.

“Wij ondersteunen bedrijven met hun online strategie, werken samen met de klant en zetten diverse middelen in om de doelstellingen te behalen. Doelstellingen waar we dagelijks aan werken zijn o.a. meer leads via de website te genereren, meer omzet halen uit je webshop en het goed onderhouden van klantcontact en service”, vervolgt Olav.

Maatwerk met een persoonlijke touch

Net als Velpa vind Succesfactor het belangrijk om samen met de klant te kijken welke oplossing het beste past bij de organisatie. “Zo kunnen we het werk volledig uit handen nemen en ontzorgen, maar we kunnen ook het personeel trainen om het werk (gedeeltelijk) zelf te doen. Hier hebben we zelf een online marketing e-learning programma voor ontwikkelt. De focus ligt in ieder geval altijd op de doelstellingen van de klant. Aan de hand van KPI’s maken we onze werkzaamheden meetbaar en sturen we wekelijks bij. Hierin onderscheiden we ons zeker.”

Online vs. offline

Olav: “Velpa helpt ons om naast de online zaken – waar wij goed in zijn – ons te ondersteunen met offline vragen van onze klanten, maar ook die van ons zelf. Communicatie is en blijft een goede en gezonde mix van off- en online”.

Onze oplossingen om doelstellingen te bereiken:

  • Een betere vindbaarheid in Google (organisch en betaald)
  • Meer zichtbaarheid op social media
  • Beter klantcontact door middel van al dan niet geautomatiseerde e-mail en Whatsapp campagnes
  • Optimaliseren van de website of webshop aan de hand van tooling

Wilt u direct meer informatie over ons e-learning programma?
Check: https://succesfactor.nu/academy/

Succesfactor.nu zal in de komende uitgaven van Zend vaker hun visie geven over actuele ontwikkelingen en trends op online gebied. Dit leest u in Zend óf online op velpa.nl