Voor u de grootste keuze…

Voor u de grootste keuze

Voor u de grootste keuze…

Totaalleverancier voor álles wat u nodig heeft

Onze introductie-campagne is een groot succes gebleken. Zowel off- als online hebben we groots uitgepakt om u al een klein beetje kennis te laten maken met zo’n 9.500 extra oplossingen.

“Wat we al dachten, is uitgekomen”, aldus Johannes van Raalte. “Uit de vele reacties kunnen we opmaken dat er een grote behoefte is aan een betrouwbare, onafhankelijke totaalleverancier met ook een breed assortiment aan specialties en digitale papiersoorten.” Velpa en Inapa I Papier Union combineren voor u het volledige aanbod op het gebied van papier, enveloppen, verpakkingen, signing en supplies.

Zekerheden & services

Met tal van uitzonderlijke zekerheden en échte persoonlijke aandacht en advies zal Velpa daadwerkelijk het verschil voor u kunnen gaan maken. “We denken mee, zoeken naar oplossingen en komen afspraken na. Dat klinkt u vast bekend in de oren, maar wij dóen het ook echt!”, aldus Johannes.

Eerste focus: specialties

Om aan de grote vraag naar specialty papers te kunnen voldoen, legt Velpa de komende periode daar de focus. We gaan u informeren over tal van bijzondere en unieke soorten. Kunt u nu niet meer wachten? Maak dan nu al uw afspraak met één van onze adviseurs.

Meer info over de grootste keuze?

Bel Velpa: 0575 743 230 
of mail: info@velpa.nl