De beste wensen

 

Natuurlijk wensen wij u alsnog een goed  en bovenal gezond 2018. En volgens ons zou dat op ieder tijdstip moeten kunnen. Een mooi jaar laten wij in ieder geval achter ons, maar laten we ons nu op het nieuwe jaar focussen.
De verzendadviseurs van Velpa zijn er klaar voor. Met veel ideeën, slimme oplossingen en nieuwe producten. Vanzelfsprekend met de service en kwaliteit die u al van ons gewend bent. Een goed begin dus. En met - zoals wij ze voortaan noemen - ‘Velpa-Vibes’. Daar houden we u dit jaar graag van op de hoogte.

 

 

De economie groeit gestaag. Dat merkt u vast en zeker. Positieve vibes alom. Maar is goed inmiddels nog goed genoeg? Kan het niet nog een stukje beter? Volgens ons wel. Klant- en toekomstgericht denken én doen blijft ons motto. Iedere order - groot én klein - blijven we graag leveren. Maar nu nóg sneller en slimmer dan voorheen. Met complete fulfilment-oplossingen, op afroep verzendklaar. Precies wat ú nodig heeft. Tevens spelen we in op de vraag naar custom- made producten en diensten. Ons antwoord: nog meer keuze, ook voor kleinere oplages en completer met advies en service op maat.

 

 

Maar kunnen we dit nog overtreffen? Zeker wel! Velpa legt de focus voor 2018 niet alléén op haar offline activiteiten. Ook online hebben we de grootste plannen. De nieuwste site(s) gaan dit jaar live. Doelgroepgericht en completer dan ooit tevoren. We investeren in de meest innovatieve verzend- oplossingen, houden de nieuwste ontwikkelingen goed in de gaten en richten ons ook op duurzame oplossingen. Velpa laat van zich horen dit jaar. We geven o.a. workshops, posten blogs en houden u op de hoogte van de beste producten mét positieve vibes.

Ontvangt u onze nieuwsbrief al?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niets!