Arjan Vaanholt – Regiomail

Arjen Vaanholt

Arjan VaanholtArjan Vaanholt, eigenaar Regiomail:

No nonsense, snel, oplossingsgericht en de wil om ook buiten je core business te stappen. Dat is de werkwijze van Regiomail uit Zutphen (en om de hoek bij Velpa). “Pro-actief meedenken? Ja, we doen graag net dat stapje extra en we kennen onze klant” aldus Arjan Vaanholt.

 

Regiomail is een dynamisch servicebureau. Opgericht in 2002 en gespecialiseerd in het aansturen, begeleiden en praktisch uitvoeren van marketingcampagnes. Voor complete marketingtrajecten: van design tot en met responsverwerking. Ook voor het afwerken van drukwerk, het verzorgen van het transport, de opslag van voorraden en de verwerking van dagpost zijn zij inzetbaar. Dit maakt het bedrijf tot een totaalpartner als het gaat om direct-marketing.

Partners in verzendoplossingen

Over de relatie en samenwerking met Velpa vertelt Arjan uitvoerig. “Vanaf dag één zitten we op 1 lijn. Het klikt gewoon en we vullen elkaar aan daar waar nodig. Velpa levert bijvoorbeeld razendsnel. Van enkele modellen tot complete orders. Ik hoef maar te bellen en zij komen met een voorstel en vaak ook met betere alternatieven. Ze denken mee en dat is vice versa. Ieder op zijn eigen gebied.” De kracht van Regiomail is maatwerk, meedenken, adviseren en flexibiliteit. Arjan vervolgt: “We lopen hierin ook net een stapje harder dan de rest en Velpa loopt in dat zelfde tempo mee. Heel klantgericht en dat heeft een positief effect op iedere marketingcampagne.”

Meer informatie?
www.regiomail.nl

Wilt u er zeker van zijn, dat u Zend niet mist?

Reageer dan op dit bericht en wij zetten u meteen op onze verZendlijst.

    Zend is geheel gratis en verschijnt vier maal per jaar.