We kijken graag vooruit … in zendQ4

We kijken graag vooruit … in zendQ4

De vakantieperiode is weer achter de rug. Voor Velpa een mooie en drukke periode. Niet alleen vanwege het mooie weer, maar we waren ook vol in beweging met het speuren naar nieuwe producten en diensten… en die hebben we gevonden! Dat én meer leest u in Zend03, want we kijken ook graag vooruit, dus laten we eens goed beginnen in Q4.

Er zat groei in deze zomer. De vraag en beschikbaarheid van kwalitatief hoogwaardige enveloppen bleek een hot item. Verpakkingsmaterialen werden bedrukt en gepersonaliseerd in grote en hele kleine oplages. Vooruitkijkend hebben we de verpakkingstrends nu al voor u op een rijtje gezet en geven we onze visie op leverzekerheid in een B2B-markt, waarin advies en persoonlijke aandacht centraal blijft staan.

Nieuw! Olifantsgras Papier

Een bijzondere innovatieve papiersoort van Vibers. Eerlijk, puur Nederlands en vanaf nu verkrijgbaar bij Velpa. Benieuwd? U leest er meer over in deze uitgave… en we hebben de monsters al voor u klaar liggen!

Milieuvriendelijk drukwerk

Al vast en zeker veel over gehoord, maar Drukkerij Kempers maakt het waar en kan zich één van de meest milieuvriendelijke drukkers van Nederland noemen. Bas Kempers over waterloos offset en gifvrije inkten.

En dan heeft u natuurlijk onze Vibe nog te goed. Wij horen de kerstklokken al rinkelen, want hoe gaat u – of gaan uw klanten – de jaarlijks gewaardeerde kerstwens overbrengen. Toch niet digitaal hopen wij! We geven alvast een klein voorproefje van de uitgebreide mogelijkheden.

Johannes van Raalte
directeur, Velpa verzendadviseurs

Mocht u ook een bijdrage willen leveren aan Zend of heeft u een vraag of mening?
Bel dan gerust: 0575 743 230  of mail naar info@velpa.nl