Velpa gaat all-in

Persoonlijke benadering wordt key to succes

Velpa gaat all-in 

De vraag naar verzendoplossingen wordt iedere dag groter, maar ook de wens naar diversiteit wordt breder. Velpa speurt dagelijks naar nieuwe mogelijkheden om hieraan te kunnen voldoen. Door nieuwe technieken niet uit de weg te gaan, samenwerkingen te omarmen en het dienstenpakket uit te breiden, zijn wij klaar voor 2019.

De ‘standaard’ of gepersonaliseerd

We bieden een ongekend breed assortiment ‘standaard’ verzendoplossingen aan. Kwalitatief hoogwaardig en altijd op voorraad. Daarnaast hebben we grote stappen gezet op het gebied van gepersonaliseerde verpakkingen. In iedere gewenste oplage en razendsnel geleverd. Door de groeiende vraag gaan we dit in de komende maanden perfectioneren om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Specifieke samenwerking

Door samenwerkingen aan te gaan met diverse specialisten kunnen wij u nóg beter adviseren. We koppelen kennis en kunde en zetten hierbij gerust een stapje buiten de deur. Door uw specifieke vraag bij eveneens specifieke leveranciers neer te leggen neemt Velpa u veel uitzoekwerk uit handen. We komen spoedig bij u terug met antwoorden, oplossingen en een persoonlijk advies op maat.

Flexibiliteit in logistiek

Ook als het gaat om opslag en logistiek zien we grote uitdagingen… en die gaan we niet uit de weg! Ontzorgen in ruimte en transport is hierbij het toverwoord of zoals we dat in 2019 gaan communiceren: flexible warehousing. 3PLogistics is hiervoor onze partner en biedt u en ons alle mogelijke opslagruimte en service.

Zo ziet u maar dat onze persoonlijke benadering net even iets verder gaat. Een goed idee om deze personal touch ook door te zetten binnen uw organisatie? Wij zijn er van overtuigd en adviseren u graag. Wilt u meer informatie over onze verzendoplossingen, logistiek of opslag? Informeer naar de mogelijkheden en bel met één van onze verzendadviseurs: 0575 743 230 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *