Enveloppen 

Er is altijd een geschikte envelop bij Velpa verkrijgbaar. Ook als u op zoek bent naar iets bijzonders. Onderverdeeld in huisstijl-enveloppen met sterke merken en speciale enveloppen.

Verpakkingen 

Naast vaste merken, bieden wij ook een breed assortiment verzendoplossingen aan. Compleet met verschillende formaten (brievenbus)dozen, verzendenveloppen en zakken.

Papier 

Enveloppen, briefpapier, visitekaartjes en uw omslagmappen op hetzelfde papier? Laat uw huisstijl perfect op elkaar aansluiten. Velpa heeft een prachtig assortiment papier.

Etiketten 

Zoeken naar het juiste etiket is verleden tijd. Met een compleet assortiment print-etiketten is er altijd keus genoeg bij Velpa. Kwalitatief hoogwaardig en tegen de juiste prijs.

Velpa heeft het breedste en diepste assortiment sterke merken

Velpa voor iedere verzendoplossingen

De adviseurs van Velpa staan voor u klaar! Met veel ideeën, slimme oplossingen en nieuwe producten. Vanzelfsprekend met de service en kwaliteit die u al van ons gewend bent.

Velpa blijft haar assortiment continu uitbreiden. Klantgericht en met het oog op de toekomst. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. Ook positieve ontwikkelen in de markt, nieuwe diensten en tal van zaken voor het beste verzendadvies kunt u hier vinden. Zo hoeft u geen actie, mailing of ontwikkeling te missen. Meer Nieuws

Inspiratie nodig?

U kunt ons bellen (of mailen) met al uw vragen over verzendoplossingen… maar graag maken wij het nog persoonlijker en komen met veel plezier bij u op de koffie*. Met verrassende vibes en de nieuwste mogelijkheden. Dat is Velpa.

Bel nu: 0575 743 230 voor een geheel gratis inspiratiegesprek
*U zorgt voor de koffie, wij voor iets overheerlijks erbij!

Nieuws

Veiligheid voor uw klanten, bezoekers en medewerkers

Veiligheid voor uw klanten, bezoekers en medewerkers Een ideale hygiëne-unit voor elke onderneming. Voor de winkelier, op kantoor, het mkb…

Gewoon goed tegen normaal tarief
Gewoon goed tegen normaal tarief

Drukkerij Willems blijft inspringen op ontwikkelingen Gewoon goed tegen normaal tarief Persoonlijk, betrokken en altijd oog voor kwaliteit en service.…

Als je altijd doet wat je altijd deed
Als je altijd doet wat je altijd deed

Michel Oosterbroek, verzendadviseur Velpa "Als je altijd doet wat je altijd deed......krijg je wat je altijd kreeg” Laatst moest ik…

 Velpa adviseurs.

Wij staan – sinds jaar en dag - bekend als dé expert voor alle soorten en maten enveloppen. Met onze sterke merken zoals Chambord, Signature, Versailles of vierkante en wenskaart-enveloppen kunnen wij altijd een geschikte envelop adviseren. Altijd op voorraad, bedrukt en op aanmaak indien gewenst. Naast enveloppen zijn we inmiddels ook specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen. Voor iedere verzending heeft Velpa het antwoord!

We doen meer......

Als adviseurs kijken we echter nóg verder dan alleen een goede envelop of de juiste verpakking. Uw boodschap of product moet uw klant altijd perfect ontvangen. Maximaal beschermd, voorzien van vulmateriaal, compleet met etiket en fraai bedrukt in uw huisstijl. Ook binnen het traject van productie, opslag, fulfilment en logistiek is Velpa uw adviseur. Professioneel en efficiënt. Wij denken mee.

We doen het beter.....

Is goed inmiddels nog goed genoeg? Kan het niet nog een stukje beter? Volgens ons wel. Klant – en toekomstgericht denken en doen is immers ons motto. In ons moderne distributiecentrum verzorgen wij - samen met onze in-house partner 3PLogistics- complete fulfilment-oplossingen, opslag en logistiek voor u. Op afroep verzendklaar en geautomatiseerd… dus precies wat u nodig heeft.

We zijn compleet!

Onder de Velpa-vlag hebben we branche- en doelgroepgericht een hele mooie webshop voor u ingericht. Voor hele kleine óf grote volumes, custom-made verpakkingen, all-over bedrukking, etiketten, etc. Een compleet pakket voor bijvoorbeeld webshops, winkeliers, industrie of het MKB. U vindt het er allemaal. Kijkt u nu maar eens op Brievenbusdoosje.nl  en laat u verrassen.

Meer weten over al onze oplossingen of professioneel advies nodig?
Bel ons op: 0575 743 230 

Prachtige uitgevoerd op papier!....U ontvangt vast al meer dan genoeg digitale content!
Gratis alle branchegerichte ins & outs.

Inschrijven